tandenstokers online bestellen Kan voor iedereen leuk zijn

Lactona Interdental Easydent C - 8 stuksIdeaal voor het reinigen met kleinere en grotere ruimtes tussen de tanden en kiezen, kronen en bruggen, implantaten en orthodontische hardware.

Wij raden je daarom met om iedere keer aanvankelijk een verpakking te bekijken alvorens het middel te nuttigen. Bestaan daar vragen of opmerkingen dan mag iedere keer aanraking opgenomen geraken met onze klantenservice.

Easy grip lactona voor een verpleging en geruime tijd behoud betreffende een vitaal gebit Structuur Metalen fundering met nylon haartjes en een kunststof handvat Toepassen Maak voorzichtige in- en uitgaande bewegingen. Forceer de rager ook niet in te smalle ruimtes. Borstel na behandeling afspoelen, wekelijks verwisselen.

Strekking: 8st Voor grotere ruimtes tussen jouw tanden en kiezen kan zijn dit gebruik van ragers meestal beter vervolgens dit toepassen betreffende floss of tandenstokers.

Voor vollere ruimtes tussen je tanden en kiezen kan zijn het gebruik met ragers veelal lekkerder dan het toepassing betreffende floss of tandenstokers.

Voor grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen kan zijn het toepassen over ragers doorgaans beter vervolgens dit toepassen aangaande floss ofwel tandenstokers.

Voor vollere ruimtes tussen je tanden en kiezen kan zijn het gebruik van ragers doorgaans beter vervolgens dit gebruik over floss of tandenstokers.

Regelrecht geruime tijd fris gevoel - Reinigt tanden en maakt tanden witter via verkleuringen op dit tandoppervlak te verwijderen - Helpt te beschermen anti gaatjes - Verfrist de adem met bestaan sterke muntsmaak get more info Beleef een spannende smaakbeleving van munt met kruidenextracten als jouw poetst betreffende Oral B Comp...

Een goede aanleiding teneinde vanaf nu TePe te bestellen voor Kruidenverkoper.nl! Bezit u vragen aan de online drogisterij ofwel de TePe producten? Vervolgens kan u dan ook terug bij onze klantenservice. De gediplomeerde drogisten antwoorden gaarne al de vragen aan TePe.

Dringt in moeilijk te bereiken gebieden en voorkomt hiermee een vorming van tandcariës.Kenmerken:zorgt voor ons volmaakte reiniging betreffende de interdentale ruimtereinigt slecht toegankelijke posten in de mondzorgt...

Cariës en tandvleesproblemen beginnen vaak in een ruimten tussen tanden en kiezen. Dit reinigen van die ruimten is een zeer cruciaal absoluut in geval met tandvleesontstekingen, orthodontie, implantaten en kroon- en brugwerk.

Afhankelijk van de ruimte tussen tanden en kiezen bestaan floss, stokers of ragers cruciaal om gebit en tandvlees in goede conditie te behouden. GUM Ragers Trav-Ler bestaan compacte ragers voor thuis en onderw...

Interdentale borstels betreffende vaste houder, praktisch om uw gebit goed te onderhouden tijdens het toepassen van de interdentale borstels die zowel in cilindrisch wanneer conisch ontwerp leverbaar bestaan Structuur Stevige, gepolijste filamenten met plastic gecoat stalen draad. Behandeling Voor het reinigen betreffende de allerkleinste dentale ruimten. Fabrikant Dental & Cos...

Elmex Sensitive tandspoeling ondersteunt bij het beschermen met een gevoelige tanden. Het mondwater dient wanneer supersnelle en gemakkelijke aanvulling op dit tandenpoetsen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “tandenstokers online bestellen Kan voor iedereen leuk zijn”

Leave a Reply

Gravatar